Атестація – крок до професійного зростання

Атестаційна комісія І рівня  Балківецької школи 19  березня  визначала відповідність чотирьох педагогічних працівників займаній посаді, рівень їх кваліфікації, присвоювала кваліфікаційні категорії та педагогічне звання.

    Метою атестації було стимулювання  безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.

     Педагоги цікаво розповідали про досвід своєї роботи, ділилися здатністю забезпечувати засвоєння учнями навчальних програм; показали знання основ педагогіки, психології, дитячої та вікової фізіології; знання теоретичних основ та сучасних досягнень науки з предмета, який вони викладають; використання інформаційно-комунікаційних технологій; вміння вирішувати педагогічні проблеми та установлювати контакт з учнями, батьками, колегами по роботі, додержання педагогічної етики та моралі.

        На засіданні панувала відкритість та колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення до вчителів, повнота, об’єктивність та системність оцінювання їх педагогічної діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *