Відкритий простір соціально-психологічної підтримки матері і дитини

На базі Балківецького ЗЗСО створенний “Відкритий простір соціально-психологічної підтримки матері і дитини” , який був реалізований Українським Жіночим Фондом ( випускниця АЖЛ Ватаманіца Л.В) в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (ДОБРЕ)»

У рамках проекту « Створення відкритого простору соціально-психологічної підтримки матері та дитини» який виконується випускницею Академії Жіночого Лідерства були проведені ряд  тренінгів практичним психологом.

Тематика тренінгів

«Як зберегти психологічне здоров’я»

Метою тренінгу є профілактика психологічного здоров’я жінок, розвиток самоусвідомлення, саморефлексії, самоаналізу, самооцінки, самоповаги як необхідних складових здоров’я.

«Сімейне виховання- запорука психічного здоров»я дитини»

Головним завданням тренінгу є поглиблення знань батьків з питань виховання дітей та підвищення психолого–педагогічну компетентність батьків з питань дитячо –батьківських стосунків, залучати батьків до організації навчально–виховного процесу, зацікавлюючи їх шкільним життям дітей.

Проведення просвітницької кампанії щодо основ гендерної рівності та руйнування гендерних стереотипів.

Гендерний підхід в освітньому процесі орієнтований на формування й утвердження рівних, незалежних від статі можливостей самореалізації людини в усіх сферах життєдіяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *