Любі учні, дорогі колеги, шановні батьки!

Дорогі учні, любі наші!

Школа….Дзвін…Шум…. а зараз сумно. Як повільно лине час. Незважаючи на обставини  в якій опинилася наша країна, опинилися ми вчителі, ми не перестаємо вас любити, сумувати за вами, наші дорогі учні!

Ми вітаєм вас, хлоп’ята,
Любі хлопчики й дівчата!
Дуже скучила за вами!
Чим займаєтесь ви днями?
Сподіваємось, не нудьгуйте,
Про здоров’я ви піклуйтесь?
Ви ж у нас розумніші,
Найдобріші, найсильніші!
Ви ж батьків не ображайте,
Сильно їм не заважайте!
Карантин хай карантином,
Вчимося належним чином!
Хай вас лінь не переможе,
А старанність допоможе!

    Всі ми знали,  яким фантастичним буде цей навчальний рік. Але все пішло не так як планувалося. Перед нами і перед вами любі учні  поставили  нові незнайомі для нас завдання…. Але нічого страшного рахуємо що  насправді сталася фантастична освітня експедиція, в якій ви спробуйте себе бути і капітанами корабля, і частиною дивовижної команди своїх однокласників.  Який би “вітер” не дув, в який би не потрапили  навчальний шторм, ми завжди з вами поруч.

    Ми вчителі – ваші  помічники, старші друзі, які мають більше знань і досвіду. Але такі ж, як і ви: так само засмучуюся, коли щось не вдається, так само радіємо, коли  вам вдається здолати перешкоди і досягти успіху.

     І тільки зараз коли життєві обставини – не відпочинок, а вимушена  міра віддаленості людей,  все більше розуміємо, як нам вчителям не вистачає вас, діти. Як сумно у цей довготривалий “вихідний” без ваших очей, усмішок, голосів, питань, великих і малих проблем – з якими ви зверталися до нас.  Але ми обов’язково разом все подолаємо.                                                                                                                    

      Ваші успіхи у дистанційному  навчанні  будуть обов’язково  відзначені, а на  те що  ви не зрозуміли  обов’язково знайдемо час та зробимо все можливе, щоб надолужити . Але зараз ваша самопідготовка  підвищить рівень вашої  соціальної орієнтації  та розвине  багато  додаткових  навичок творчого пошуку. Ви  одні з перших учнів, які навчайтесь  дистанційно. І ви молодці!                                                                                                                    

      Ми вчителі  завжди з вами в одній команді.    Якщо ситуацію неможливо  змінити її потрібно спокійно перечекати…   Ми  хочемо вас бачити. Ми сумуємо за вами, наші учні!  Сподіваємось, що ми всі будемо дбати про своє здоров’я та дотримуватись всіх заходів щоб найшвидше зустрітися в стінах рідної школи.  І щоб ви не сумували та знали що ми вас любимо перегляньте це відео «Наші шкільні будні» але знайте що обов’язково ми його продовжимо цього навчального року.

https://www.facebook.com/100025985970510/videos/518054145737447/

Дорогі колеги!

Ми на порозі великого свята Великдень – свято, коли прийнято радіти та радувати інших.  Бажаю, щоб кожен Ваш день був наповнений добрими справами! Нехай люди, які вас потребують, зможуть витримати будь-які випробування! Гармонії у душі, удачі та здоров’я! Нехай Вас боронить Бог і допомагає долати будь-які труднощі та перешкоди! Нехай дні перебування на карантині підуть на користь, а цей Великий День дарує всім вам щастя, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!

Шановні батьки!

Вітаємо вас із світлим і радісним святом – Великоднем. Бажаю вам щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай чудесне свято Пасхи принесе любов та світло у вашу родину, щирість та добро у взаємини, а головне – здоров’я і мир. Нехай господня ласка вас зігріває і навчає щастя. Христос Воскрес!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *