Вітаємо з Днем Знань

Дорогі школярі! Шановні батьки! Ми раді вітати Вас на шкільному сайті в честь Дня знань!

Щиро вітаємо вас з початком нового навчального року, Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Роки навчання – найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя.

1 вересня — це початок нового етапу в житті для дітей, які стали сьогодні першокласниками. Ласкаво просимо до шкільної країни! Сміливіше знайомтеся з цим дивовижним світом знань і відкриттів.Після карантину-світлий шкільний клас і перша вчителька чекатимуть на вас. Нехай уроки будуть ненудними, книги – цікавими, шкільна дружба – міцною! Хоч зараз у нас карантин,та не дивлячись на нього,ваші вчителі вас люблять та дуже чекають.
Перший дзвоник-нехай для Вас, дорогі вчителі, він буде сигналом до нових успіхів, вдячних учнів і батьків, надихне на нові ідеї.Ми знаємо,що працювати під час дистанційного навчання-це дуже важко,адже для нас це теж вважається чимось новим,незвичним,та завдяки Вам-наші дорогі вчителі,ми все освоюємо набагато швидше,адже Ви вмієте найти до кожного учня підхід,а це є важливим в умовах,яких ми зараз опинились. Тож ми бажаємо,щоб уроки були різноманітними, цікавими і ніколи не проходили марно ні для кого з ваших учнів.
Шановні батьки, бабусі і дідусі, які з хвилюванням чекали цього дня! І Вас зі святом!Нехай ваші діти частіше тішать вас, а вам – терпіння. Нехай у вас завжди вистачає на них часу, грошей, тепла, любові та енергії!

З повагою Педагог-організатор та учнівське самоврядування

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *