Підсумкове засідання педагогічної ради у онлайн-форматі

Сьогодні, 4 червня 2020 року, відповідно до плану роботи школи на 2019-2020 н.р. із змінами відбулося онлайн-засідання педагогічної ради освітнього закладу на платформі ZOOM. Тема педради «Підсумки навчального року».
Порядок денний:
1.Підсумки навчального року, стан успішності, нагородження учнів. 2.Дистанційна освіта:реалії та перспективи. Про рівень виконання плану роботи школи за рік. 3.Про переведення учнів 1-7 класів за підсумками успішності та результатами проведення навчальної практики. 4.Про стан навчання та виховання учнів 9 класу. Про нагородження та випуск зі школи учнів 9 класу. 5.Про схвалення освітньої програми закладу. Про попереднє навантаження педагогічних працівників на 2020/2021 н.р. 6. Про розроблення стратегії розвитку Балківецької ЗОШ на 2020-2024 роки.

В онлайн-зустрічі взяли участь 16 педагогів освітнього закладу.
Голова педагогічної ради О.Болокан звернув увагу учасників педради на характерні особливості завершення 2019-2020 н.р. в умовах дистанційного навчання та результативності учнів школи. Проаналізовано стан виконання плану школи, підведено підсумки дистанційного навчання, переведено до наступних класів учнів, за підсумками навчання випущено зі школи учнів 9 класу. Завершальними питаннями засідання було схвалення освітньої програми на наступний навчальний рік та ознайомлення з попереднім розподілом педагогічного навантаження, також про розроблення стратегії розвитку закладу Як підсумок засідання, директор школи, винес на обговорення проекти рішення педагогічної ради.
Упродовж роботи педагогічної ради панувала творча та доброзичлива атмосфера, що об’єднала вчителів-однодумців, сповнених бажанням до ефективної співпраці в онлайн-форматі. Дякуємо всім учасникам педагогічної ради, що долучилися до засідання в режимі онлайн!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *